Hill - Olby - Ranaverken

Powerpumpe – høytrykkspumpe for gjødselkum

  • Powerpumpe - høytrykkspumpe - gjødsel

Høytrykkspumpe – Powerpumpe – gjødsel

Powerpumpen vs. Standard GP 2000 Gjødsels Pumpe – Effektivitet og Kapasitet

Powerpumpen skiller seg markant fra den standard gjødsels pumpen GP 2000 ved å levere betydelig høyere trykk og gjennomstrømning, takket være et avansert to-trinns pumpeprinsipp. Dette innovative designet, som kombinerer to pumper som jobber sammen, gir en imponerende maksimal kapasitet på opptil 6000 liter per minutt, noe som gjør det mulig å pumpe over lengre avstander – opptil 200 meter.

Powerpumpen er utstyrt med en hydraulisk drevet 5-liters løftepumpe på 11 kW, samt en elektrisk drevet høytrykkspumpe på 11 kW. Sammen gir disse pumpene en enestående ytelse uten behov for nedsenkbare elektriske komponenter i bassenget, noe som reduserer risikoen og behovet for vedlikehold.

Enkel Installering og Vedlikehold

Installasjonen er rask og enkel, med minimalt vedlikehold takket være det robuste designet. Powerpumpen er ideell for bruk på basseng med dybder opptil 4 meter, og er spesielt utviklet for krevende oppgaver der høy kapasitet og pålitelighet er avgjørende.

Velg Powerpumpen for økt effektivitet og ytelse – perfekt for bruk der langdistansetransport og høy pumpekapasitet er nødvendig.

ModellBassengdybdeMax kapasitetEffektAMPVektLengdeBreddeHøyde
Powerpumpe4m6000 l/min22Kw50600kg1,2m0,8m1,8m
*Kapasitet kan bli negativt påvirket av forhold som gjødsel type, viskositet